Despre noi

Comunicarea, contactul permanent cu clientul și consilierea acestuia sunt principiile fundamentale ale companiei noastre. 

Cine suntem

Point Construct a fost înființată în anul 2007 pentru a oferi colaboratorilor noștri servicii complete de inginerie și consultanță tehnică în domeniul construcțiilor. 

Dispunem de cele mai apreciate și eficiente programe de ofertare și management de proiect în domeniul construcțiilor. Îmbinăm expertiza specialiștilor noștri cu cele mai noi tehnologii pentru a oferi soluții care sunt mereu în pas cu cerințele pieței. 

Specialiștii noștri au experiență profesională în proiecte din sectoarele de infrastructură, construcții civile, energie și salubrizare.

despre noi

De ce să lucrezi cu noi

Diminuarea costurilor

Analizarea proiectelor și elaborarea documentației pentru licitații necesită timp și resurse, iar externalizarea serviciilor pentru întocmirea documentației tehnico-economice duce la diminuarea costurilor.

Eficientizarea procesului

Încercăm în permanență să eficientizăm procesul de licitare, modul nostru de lucru fiind definit de profesionalism și seriozitate. Rezultatele obținute ne clasează printre preferații clienților noștri, menținând o relație strânsă de colaborare atât pe durata proiectului, cât și după finalizarea acestuia.

Peste 10 ani de experiență

Prin vasta noastră experiență în evaluarea și analizarea lucrărilor, îndeplinim cu succes cerințele clienților. Datorită colaborărilor realizate până în prezent, ne putem adapta standardelor unui spectru larg de proiecte și putem răspunde cu promptitudine oricărei dificultăți.

Clienții noștri

Planifică o întâlnire cu un specialist

Scrie-ne un mesaj și unul dintre specialiștii noștri va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.